- herre jesus...

blev inte såå mkt sömn inatt. fick bädda in en extra "madrass" som fungerar som en kil, så jag kunde hållas fast i kojen. det rullar något så otroligt mycket, dock blåser det bara ca 15 m/s, men vi har vågorna in från sidan, och då känns det mer dramatiskt än det egentligen är.

har inte skrivit de senaste dagarna, men har inte hänt något speciellt ändå. har inte jobbat så mycket heller eftersom det har varit lite röda dagar. har rengjort en bränslepump och bytt ut massa komponenter i den, har tränat lite, har ätit god mat, har läst.. och ja.. bara varit. igår var det filmtajm - "kellys hjältar" och "S/S Martha" =) bra filmer det där!


har idag sett klart på "tell me you love me", en rätt knasig serie faktiskt, men ändå en sån man inte kan sluta titta på...


vad som händer under dagen vet jag inte riktigt. klockan är ju bara halv två här. men kanske ska sticka litegrann, sen blir det nog en film också. kanske träning senare på eftermiddagen/ikväll beroende på när gungandet börjar avta, tydligen skulle det bli lugnare lite senare idag.


söndag idag, och vi beräknas ankomma till florida om en vecka. det blir nice =)


just det - ett litet meddelande till mamma eller pappa - ni kan väl kolla upp hur eran telefon där hemma mår, går inte att komma fram härifrån, bara på mobilen.. kunde ju vara kul att få utnyttja telefonkortet lite nu när jag skaffat det menar jag =)


sticka lite nu tror jag.

ha en bra dag!


over and out*


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej hjärtat!

Äntligen ett livstecken.Här är allt bara bra förutom att det är jobbardag i morgon.Din lillebror är nu uppe i Stockholm hos Lena och Hasse,han tog bussen upp tillsammans med Inger och Bengan,inte ett dugg nervös.Du kan väl försöka att ringa igen,det är tydligen något fel på telefonen har vi märkt.Vore mysigt att få höra din röst.

Puss och kram från de dina.

2008-12-28 @ 16:32:21
Postat av: Lena

Hej på dej....



Nu har jag en "stor grabb"här ler kanon roligt....

han får lite pussar&kramar, precis som han skrev på MSN....

Nu kom David tillbaka, han har åkt skridskor på Bagarsjön, så nu ska "grabbarna" basta och sen blir det Fläskfilé m rostade grönsaker (Vi firar David idag)

PoK fr oss

2008-12-28 @ 17:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0